Instalco etablerer seg i Lillehammer

Instalco etablerer seg i Lillehammer

Instalco etablerer seg i nytt geografisk marked i Norge, og fortsetter å vokse gjennom oppkjøpet av VVS selskapet Medby AS. Med dette oppkjøpet etablerer Instalco aktiviteter i Lillehammner og Mjøsregionen.

Medby AS ble grunnlagt i 2002 og det har i dag i ca 35 ansatte. Medby AS opererer i hele Oppland fylke og tar prosjekter fra Dovre i Nord til Hamar i sør. Selskapet leverer VVS tjenester og utfører rørleggerarbeider på mange type prosjekter innen bygg og anlegg. For regnskapsåret 2018 ble omsetningen ca 55 millioner NOK.

- Med oppkjøpet av Medby AS går vi inn i en ny region i Norge, der Instalco ikke har eksisterende virksomhet. Lillehammer og områdene rundt viser god vekst, og har derfor en strategisk beliggenhet for Instalco. Medby rør har en sterk lokal markedsposisjon og god lønnsomhet, og vi fortsetter vår ekspandering i Norge, sier Roger Aksnes, ansvarlig for forretningsområdet Norge.

Medby er spesialisert på rammeavtaler og serviceoppdrag for proffmarkedet, og har mange faste kunder i porteføljen. Selskapet har god kompetanse innen varme, kjøling, sprinkler og sanitær.

Selskapet drives av eier og daglig leder Lars Medby som fortsetter i sin rolle i selskapet.

- Siden begynnelsen av 2000 tallet har vi bygget opp og utviklet Medby, til hva det er idag, vi er nå klare for å ta neste steg som en del av Instalco gruppen. Vi ser frem til å utvikle oss videre og samarbeide med de øvrige Instalco selskapene for å styrke selskapet videre, sier Lars Medby, daglig leder i Medby AS.